Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΠΗΡΑΝ BATUM ΟΙ HORNETS



Δυναμικά ξεκίνησαν την ενίσχυση τους για την επόμενη σεζόν οι Hornets που απέκτησαν μέσω ανταλλαγής από τους Blazers των Nicolas Batum.

Στο Portland φαίνεται πως έχουν πάρει απόφαση πως ο LaMarcus Aldridge (μένει ελεύθερος) θα αλλάξει φανέλα (σύμφωνα με διάφορες πηγές οι Blazers θεωρούν πως κατά 99.9% δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του) και έτσι πριν καν μπουν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν μαζί μπήκαν σε “rebuilding mode”.

Η πρώτη κίνηση τους λοιπόν ήταν να στείλουν τον Nicolas Batum στους Hornets για να πάρουν τον Gerald Henderson και τον Noah Vonleh, καθώς η συμφωνία τους με τον Γάλλο forward λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Αντίθετα η Charlotte είναι διατεθειμένη να ενισχυθεί κι άλλο για την επόμενη σεζόν αποκτώντας έναν ακόμα πολύ καλό σουτέρ, αφού αναμένεται να αποκτήσει τον Jeremy Lamb από τους Thunder δίνοντας ως αντάλλαγμα το συμβόλαιο του Matt Barnes.

“Χρειαζόμασταν μερικού καλούς σουτέρ και θεωρώ πως καλύψαμε αυτή την ανάγκη. Στα πλάνα όμως έχουμε ακόμα διάφορα πράγματα”, τόνισε σχετικά με την απόκτηση του Batum αλλά και για το πως θα κινηθούν στη συνέχεια του καλοκαιριού οι Hornets ο General Manager τους, Rich Cho.

source: nbasport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου