Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. - Σάντερλαντ 3-0



Ο Γουέιν Ρούνεϊ έσπασε το αρνητικό ρεκόρ των 1000 λεπτών χωρίς γκολ και οδήγησε τη Γιουνάιτεντ στην κορυφή! Ματσάρα ο Μαρσιάλ στο 3-0 επί της Σάντερλαντ. Επιτέλους νίκη η Λίβερπουλ.

Η Premier League άλλαξε κορυφή, όχι όμως και πόλη. Η Σίτι διασύρθηκε στο Λονδίνο, η Γιουνάιτεντ επικράτησε εύκολα της Σάντερλαντ 3-0 και την προσπέρασε! Ο Γουέιν Ρούνεϊ με τη βοήθεια του Μαρσιάλ έσπασε το χειρότερο του ρεκόρ, αφού τα 1000 λεπτά... ανομβρίας αποτελούν παρελθόν. Με το γκολ που πέτυχε ο αρχηγός της Μάντσεστερ έφτασε τα 171 στη Λίγκα και τον Ντένις Λο στην 3η θέση των σκόρερ της ομάδας. Στην κορυφή ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον με 199 και στη 2η θέση ο Τζακ Ρόλεϊ με 182.

Ολλανδική μονομαχία στο Ολντ Τράφορντ, με τον Φαν Χάαλ να υποδέχεται τον Αντβοκαατ, ο οποίος είχε το... πάνω χέρι με τρεις νίκες! Οι «Μαυρόγατες» έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, είχαν κλείσει καλά τους διαδρόμους για την εστία του Παντιλιμόν και κάποιες ατομικές προσπάθειες του Ντεπάι δεν ανησύχησαν τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, η ποιότητα των παικτών της Μάντσεστερ έφερε και το πρώτο τέρμα. Μια τριαντάρα μπαλιά του Μπλιντ στον Μάτα, μια παράλληλη σέντρα και ο Μέμφις με προβολή πέτυχε στις καθυστερήσεις του α' μέρους το 1-0! Σερί 11 αγώνων χωρίς έτρεχε ο Ρούνεϊ, αλλά ο εφιάλτης αποτελεί παρελθόν. Μια εξαιρετική προσπάθεια του Μαρσιάλ στο 46' και ο αρχηγός της ομάδας με το γόνατο πέτυχε το 2-0. Η Γιουνάιτεντ θα μπορούσε στο 68' να τριπλασιάσει τα τέρματά της, ωστόσο από την ωραία ενέργεια του Μαρσιάλ, ο Μέμφις δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 84' πάλι ο Γάλλος ήταν ο δημιουργός, αλλά ο Σνάιντερλιν δεν μπόρεσε να κάνει την ασίστ για τον Ρούνεϊ. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις ήρθε και το τρίτο τέρμα, με τον Μάτα να σκοράρει από κοντά και να διαμορφώνει το 3-0.

source: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου