Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Χωρίς νέα προβλήματα στο Περιστέρι ο ΠΑΟΚ


Χωρίς να αντιμετωπίζει ιδιαίτερους... πονοκεφάλους, ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Με μία προπόνηση, η οποία διεξήχθη υπό βροχή στη Νέα Μεσημβρία, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (27/9 20:30). Σε αυτή οι παίκτες δούλεψαν στην τακτική και σε επί μέρους τομείς του παιχνιδιού, όπως την εκμετάλλευση και την αντιμετώπιση των στημένων φάσεων.

Στη συνέχεια, ο Ιγκόρ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε 19 παίκτες. Ο Κροάτης τεχνικός δεν έχει ιδιαίτερους... πονοκεφάλους ενόψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες, πέρα από τους Λέοβατς, Τσίμιροτ και Αντόνις. Οι δύο πρώτοι συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο τελευταίος βρίσκεται σε διαδικασία σταδιακής επανένταξης.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Μαλεζάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κάτσε, Σάμπο, Τζιόλης, Χαρίσης, Μακ, Πέλκας, Ροντρίγκες, Ζάιρο, Αθανασιάδης, Μπερμπάτοφ. Τέλος, με το πέρας της προπόνησης, οι παίκτες γευμάτισαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, με την αποστολή να... πετάει για την Αθήνα στις 21:00 το βράδυ του Σαββάτου (26/9).

source: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου