Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Παίρνει Κόβατσιτς με 35 εκ.ευρώ από την Ίντερ!



Ο Ράφα Μπενίτεθ ζήτησε επιτακτικά την απόκτηση ενός μέσου και η διοίκηση της Ρεάλ είναι έτοιμη να τον ικανοποιήσει, αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Ίντερ για τον Ματέο Κόβατσιτς. Στα 35.000.000 ενδέχεται να κλείσει η μεταγραφή!

Τα σημερινά ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ έκαναν λόγο για την επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ να προστεθούν στο ρόστερ της Ρεάλ ένας επιθετικός και ένας μέσος πριν κλείσει το μεταγραφικό παζάρι και όλα συνηγορούν στο γεγονός πως η Ρεάλ είναι πολύ κοντά στο να καλύψει άμεσα τη μία από τις δύο εισηγήσεις του.

Τις τελευταίες ώρες άνθρωποι των "μερένγκες" βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ομολόγους τους της Ίντερ για να διαπραγματευτούν την μετακίνηση του Ματέο Κόβατσιτς στο "Bernabeu", και σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.



Αν επιτευχθεί αυτή θα πρόκειται για super deal καθώς η Ρεάλ είναι διατεθειμένη να δώσει 35.000.000 ευρώ (συν μπόνους) για να τον εντάξει στο δυναμικό της ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει συμφωνήσει σε πρόταση που του έγινε για πενταετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.000.000 ευρώ (λίγο περισσότερα από όσα κέρδιζε στους Μιλανέζους με βάση το υπάρχον συμβόλαιό του).

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως σε περίπτωση συμφωνίας οι "μερένγκες" θα προσθέουν έναν ακόμα δημιουργικό χαφ καθώς υπάρχουν ήδη οι Λούκα Μόντριτς, Τόνι Κρόος και Ίσκο.

source: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου