Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

«Στον αέρα το μέλλον του Πέπε»



Ο 32χρονος Πέπε βλέπει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης να εκπνέει του χρόνου και τη διοίκηση να μην του κάνει πρόταση για ανανέωση.

Στους Σέρχιο Ράμος και Βαράν θα στηριχτεί η άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης κι η «Marca» στέκεται στο μέλλον Πέπε το οποίο είναι στον... αέρα.

Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η ανανέωση του Ράμος μέχρι το 2020 κι η συνεχής εξέλιξη του Βαράν κάνουν πιο δύσκολη τη... ζωή του Πέπε στη Μαδρίτη.

Όντας στα 32 του και με το συμβόλαιό του να εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, ο Πέπε θα μπορεί από το Γενάρη να διαπραγματευτεί το μέλλον του με άλλη ομάδα. Τότε βέβια θα είναι και 33, ενώ στο θέμα που έχει κάνει το ισπανικό Μέσο αναφέρεται ότι αναζητείται άμεσα λύση.

Η διοίκηση πάντως αναγνωρίζει ότι ο παίκτης πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του με τη φανέλα της βασίλισσας» αλλά δεν δείχνει να του προσφέρει και νέο συμβόλαιο.

Επίσης, στην ομάδα θα είναι μέχρι το 2021 κι ο Νάτσο, ενώ υπάρχει κι ο Βαγιέχο.

Από το 2007 το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας ήταν οι Πέπε-Ράμος αλλά αυτή η συνεργασία φαίνεται ότι σιγά σιγά φτάνει στο τέλος της.

Πάντως, πέρυσι ο Βαράν έπαιξε σε 46 ματς, ο Σέρχιο Ράμος σε 42 κι ο Πέπε σε 38. Μάλλον φαίνεται θα περιοριστεί κάπως ο ρόλος του.

source: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου