Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

Ρεντ Μπουλς - Τσέλσι 4-2 (vid)



Η Τσέλσι ηττήθηκε 4-2 από τους New York Red Bulls στο πρώτο φετινό φιλικό προετοιμασίας, με τους «μπλε» να εμφανίζονται με πόδια «βαριά» και απολύτως δικαιολογημένα ανέτοιμοι, αφού μετρούν μόλις λίγες μέρες προπονήσεων.

Οι Πρωταθλητές Αγγλίας προηγήθηκαν με τον Λοΐκ Ρεμί στο 26ο λεπτό, με τον Γάλλο να καθυστερεί να τελειώσει τη φάση έπειτα από την πάσα του Όσκαρ, όμως να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να σουτάρει δυνατά με το δεξί για το 1-0.

Στην επανάληψη και με την Τσέλσι πλέον με αρκετές αλλαγές, ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τους Λονδρέζους και έφτασε να μαζέψει τέσσερις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του...

Ο Καστεγιάνος στο 51' εκμεταλλεύτηκε λανθασμένο γύρισμα του Τέρι για να κάνει εύκολα το 1-1, ενώ οι Αμερικανοί πέρασαν μπροστά με κεφαλιά του Τάιλερ στο 69ο λεπτό.

Η αμυντική λειτουργία των «μπλε» παρουσίαζε ολοένα και μεγαλύτερες ολιγωρίες όσο περνούσε η ώρα στο παιχνίδι και ο Ντέιβις στο 73' από «ριμπάουντ» σούταρε δυνατά για να δώσει στους Red Bulls προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο Αζάρ μείωσε για την Τσέλσι με φάση δουλεμένη ίσως και από... πέρυσι στην προπόνηση, για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 στο 77' ο Ντέιβις με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, βλέποντας τον Μπέγκοβιτς να μην μπορεί να ελέγξει τη δύναμη και την πορεία της μπάλας.

Ο Ραδαμέλ Φαλκάο δεν αγωνίστηκε, αλλά έκανε προπόνηση στον αγωνιστικό χώρο πριν από την έναρξη του φιλικού.


source: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου