Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μέσι: «Θέλω πολύ τον τίτλο με την Αργεντινή»



Μπροστά σε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία, μετά από αυτή του περσινού καλοκαιριού στη Βραζιλία, βρίσκεται η Αργεντινή και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει σαν τρελός ένα τρόπαιο με την εθνική ομάδα.

Ο «μάγος» της Μπαρτσελόνα ήταν από τους διακριθέντες στην ευρεία νίκη (6-1) επί της Παραγουάης που έφερε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του φετινού Κόπα Αμέρικα της Χιλής.

Με τρεις ασίστ και αρκετές προσπάθειες, ο Μέσι πρόσφερε σε σημαντικό βαθμό στην «αλμπισελέστε» και έδειξε πως από την εμφάνισή του, αναπτερώθηκε το ηθικό του και δεν τον απασχολεί το γεγονός πως ο ίδιος δεν σκοράρει...

«Δεν με προβληματίζει το γεγονός πως δεν πετυχαίνω εγώ τα γκολ...Κάναμε απόλυτο παιχνίδι. Παίξαμε όπως ξέρουμε να παίζουμε και συνεχίζουμε με την ίδια προσέγγιση και το ίδιο σκεπτικό για να φτάσουμε στο στόχο μας» είπε ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» και συνέχισε:

«Παίζουμε σε ακόμα έναν μεγάλο τελικό και είμαστε αισιόδοξοι πως μπορούμε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο και κλειστό παιχνίδι, όμως θα είναι κάτι πολύ σημαντικό αν καταφέρουμε να πάρουμε το Κόπα Αμέρικα». 

source: gazzetta



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου