Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ντράξλερ και Γκέτσε στην λίστα της Γιουβέντους



Στο Γερμανικό πρωτάθλημα στρέφει το... βλέμμα της η Γιουβέντους, που εξετάζει τις περιπτώσεις των Ντράξλερ και Γκέτσε.

Έτοιμη να προχωρήσει σε νέες μεταγραφές είναι η Γιουβέντους, που μετά την - ουσιαστικά ολοκληρωμένη - μεταγραφή του Βιδάλ στην Μπάγερν, έχει γεμάτα τα ταμεία της. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία, η «Μεγάλη Κυρία» έχει στρέψει σε μεγάλο βαθμό την προσοχή της στο ποδόσφαιρο της Γερμανίας, καθώς θέλει δύο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του, τον Ντράξλερ και τον Γκέτσε.

Μάλιστα, για τον πρώτο έχει ήδη γίνει μία επαφή, όπως αναφέρει το σάιτ «gianlucadimarzio», με την Γιουβέντους να θέλει να τον πάρει αρχικά ως δανεικό. Ο μεσοεπιθετικός της Σάλκε προέρχεται από τραυματισμό, γεγονός που προκαλεί κάποιες ενστάσεις. Έτσι, οι πρωταθλητές Ιταλίας θέλουν να τον αποκτήσουν με αυτή τη μορφή και αν συμπληρώσει ένα νούμερο συμμετοχών, να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς, η οποία θα είναι κοντά στα 25 εκατ. ευρώ.

Όσο για τον σκόρερ του... χρυσού γκολ στον τελικό του Μουντιάλ της Βραζιλίας, Μάριο Γκέτσε, είναι μία περίπτωση που αρέσει αρκετά στην Γιουβέντους. Όπως τονίζει, πάντως, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πρόκειται για μία ανεξάρτητη υπόθεση και δεν εμπλέκεται με αυτή του Βιδάλ. 

source: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου