Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

“LAKER” Ο LOU WILLIAMS!



Ο καλύτερος 6ος παίκτης της περασμένης σεζόν θα αγωνίζεται του χρόνου στο L.A.! Ο Lou Williams συμφώνησε για τρία χρόνια με τους Lakers.

Έπειτα από μία σειρά αποτυχημένων προσπαθειών να αποκτήσουν ένα μεγάλο όνομα από την ελεύθερη αγορά, οι Lakers έκαναν μία σημαντική προσθήκη. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα η ομάδα του Los Angeles συμφώνησε με τον Lou Williams, τον παίκτη που κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη, φορώντας τη φανέλα των Raptors.

Ο 28χρονος γκαρντ θα πάρει 21 εκατομμύρια δολάρια για τρία χρόνια και οι Lakers θα γίνουν η τέταρτη ομάδα στη 10ετή πορεία του στο ΝΒΑ, μετά τους 76ers, τους Hawks και τους Raptors. Στην California ο Williams θα πλαισιώσει τους Kobe Bryant, Jordan Clarkson και το νούμερο του φετινού draft, τον D'Angelo Russell, αναβαθμίζοντας σημαντική την περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Παράλληλα, οι Lakers διαπραγματεύονται με την Indiana και την απόκτηση του Roy Hibbert, ο οποίος θα εκτός απροόπτου θα είναι την επόμενη σεζόν ο βασικός σέντερ τους.

source: nba.sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου