Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Πως να γίνεις Λιονέλ Μέσι



Απολαύστε βίντεο, όπου γίνεται ανάλυση των κινήσεων, του τρόπου που σουτάρει και ντριμπλάρει ο Λιονέλ Μέσι, ώστε να μπορέσει κάποιος -όσο γίνεται- να τον αντιγράψει (VIDEO).


Η ποδοσφαιρική ευφυία του Λιονέλ Μέσι είναι μοναδική, ο τρόπος που κινείται στο γήπεδο είναι απίστευτος και γι' αυτό άλλωστε είναι ο καλύτερος του κόσμου, διότι πολύ απλά δεν μπορεί κάποιος να τον σταματήσει, όσο και αν προσπαθήσει. Με ελάχιστες εξαιρέσεις βέβαια...

Αντιγράφεται το παιχνίδι του και το στυλ του; Η προφανής απάντηση είναι πως "όχι", όμως στο κανάλι "F2Freestylers - Ultimate Soccer Skills Channel" στο YouTube επιχειρείται μια προσπάθεια για να γίνει copy-paste ο τρόπος που κινείται στο χορτάρι ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα.

Καθίστε αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη του PC σας, πάρτε μολύβι και χαρτί, ακολουθείστε πιστά τις οδηγίες και ποιος ξέρει, ίσως κάποτε η "Χρυσή Μπάλα" να γίνει δική σας. Εντάξει, αυτό δεν θα συμβεί ποτέ, αλλά έστω και κάτι να θυμίσει... Μέσι όταν παίζετε με τους φίλους σας, κέρδος είναι.



source: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου