Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Τζάκσον: «Ατλέτικο, η μοναδική επιλογή» (pics)



Ο Τζάκσον Μαρτίνες παρουσιάστηκε από την Ατλέτικο, την οποία χαρακτήρισε ως μοναδική επιλογή για τον ίδιο, δηλώνοντας έτοιμος να «δέσει» με τη γραμμή κρούσης των Μαδριλένων.

«Πρώτα απ' όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο (Ενρίκε Θερέθο). Έρχομαι σε μία σπουδαία ομάδα, μία ομάδα που είναι πεινασμένη και που έχει υψηλές απαιτήσεις. Η Ατλέτικο κάνει εξαιρετική δουλειά και είμαι εδώ για να προσφέρω. Είμαι πολύ χαρούμενος» είπε αρχικά ο Κολομβιανός στράικερ, προσθέτοντας: «Ήρθα να γίνω μέρος της ομάδας και θα δώσω τα πάντα για το καλό του κλαμπ. Ο Φερνάντο (Τόρες) και ο Γκριεζμάν είναι φανταστικοί ποδοσφαιριστές. Ο Βιέτο είναι ένας παίκτης με μέλλον και είναι εδώ για να συμβάλλει κι αυτός. Θέλουμε να συμπληρώσουμε ο ένας τον άλλο, ανεξάρτητα με το ποιος παίζει και να βοηθήσουμε την Ατλέτικο να κάνει μεγάλα πράγματα».

Αναφορικά με τον Ντιέγο Σιμεόνε, εξήγησε: «Ο Σιμεόνε είναι ένας προπονητής που εργάζεται σκληρά. Είναι προπονητής που δίνει αυτοπεποίθηση σε όλους του τους παίκτες παρότι παίζουν μόνο 11. Η Ατλέτικο ήταν η μοναδική και καθαρή επιλογή. Ήταν η πιο σοβαρή προοπτική να επιλέξω και γι' αυτό ήταν για μένα το κλειδί. Ξέρω ότι τα γκολ θα έρθουν με την ομαδική δουλειά, κάτι που είμαι σίγουρος ότι θα κάνει η ομάδα».


source: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου